2011. augusztus 29., hétfő

Horgolt nyaklánc

Ezt a nyakláncot Dia mintája alapján csináltam. Hát lehet, hogy nem damillal kellett volna begyakorolni a horgolást, meg is szenvedtem vele rendesen. Most már jöhet a gyöngyhurka is hamarosan. :)


2011. augusztus 27., szombat

Twisted szett

Csak meg kellett fűzni Lilija háromszögét. Imádom, már van másik is, csak még láncot nem kapott. Próbálkoztam hozzá való gyűrűvel is, de az én ízlésemnek kissé széles lett.


2011. augusztus 24., szerda

Raw karikák

A Rivoli wheel fűzése közben nagyon megtetszett a medál alapja. Gondoltam ez magában is megállná a helyét. Aztán amikor kész volt, rájöttem, hogy egy karika mégsem az igazi, ezért végül hármat fűztem össze. Íme a végeredmény:2011. augusztus 22., hétfő

Porcelánvirágok

Dia mintáit nézegetem mostanában. A porcelánvirágok nagyon megfogott. El is készítettem a zöld árnyalataiban. A karkötőt máshogy oldottam meg, mert nekem ez a verzió jobban bejön.2011. augusztus 20., szombat

Kék füli

A kétoldalas kék háromszöghöz a tulajdonosa kért fülbevalót is. Ezt sikerült "kiokoskodnom" neki. Azt hiszem, nekem is kell egy, csak még nem tudom, milyen színben.


Anaid

Elkészült Dia Anaid karija.


2011. augusztus 19., péntek

Ezúttal ezüst-teal összeállításban

Jó-jó, tudom, hogy azt ígértem, leállok a szalmás háromszögekkel, de ez kérésre készült. És nem is bántam meg. :)Szemüveglánc

A szemüveg elhagyása régóta komoly problémát okozott anyukámnak, ezért kapta ezt a szemüvegláncot. Jobban szerettem volna horgolni egyet neki, dehát azt még meg kell tanulni előbb.


2011. augusztus 17., szerda

Gréta

Grétával is szemeztem már egy ideje. Végül arany árnyalatokban született meg. A kép nem az igazi, de már nem is tudok szebbet csinálni róla. Köszönöm a mintát Krisztának.


Raveno újra

Újabb Raveno született, ezúttal fukszia színben. Nekem jobban bejön, mint a kék. Újabban tetszik ez a szín. Módosítottam kicsit a gyöngyméreten, de még így is összekapja kicsit a szélét. Ha esetleg van valakinek ötlete, megköszönném. :) A minta Zsuuu-tól van.


2011. augusztus 10., szerda

Lila teklák

Ugyanaz a szett, mint múltkor, csak most lila-fehérben.